Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 374 4747
Üdvözlöm!

Nagyapáti Ágota vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Szegedi születésű vagyok és örülök, hogy hazánk egyik legélhetőbb városában élek és dolgozok. Tisztában vagyok az itteni illetve környékbeli lehetőségekkel.
Hiszem, hogy képes vagyok összehozni a tökéletes ingatlant a tökéletes tulajdonossal, legyen ez adás-vétel, bérlés vagy befektetés. Munkámban pontos, precíz, korrekt és naprakész vagyok. Németül társalgási szinten beszélek.
Célom a megbízóim maximális elégedettségének elnyerése.

Szeretném ha egy személyes találkozó keretében győződne meg a talpraesettségemről, megbízhatóságomról és hitelességemről.

Várom megtisztelő hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Skandináv stílusú otthon Rókuson

Szeged Rókus
Eladó panel lakás, 56 m2
32 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Tipp-topp lakás

Szeged Makkosház, Csongrádi utca
Eladó panel lakás, 47 m2
29 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Kellemes környezet, alacsony rezsi!

Szeged Gedó, Bimbó utca
Eladó panel lakás, 47 m2
27 300 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Lehetőségek tárháza

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 64 m2
27 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Szent István tér közelében nagy erkélyes téglalaká...

Szeged Belváros, Pusztaszeri utca
Eladó tégla lakás, 56 m2
31 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Hello Szépség!

Szeged Rókus, Öthalom utca
Eladó tégla lakás, 46 m2
42 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Teljesen felújított lakás álomkonyhával!

Szeged Rókus, Szatymazi utca
Eladó panel lakás, 35 m2
26 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Első emeleti kényelem!

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 58 m2
41 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Akadálymentes iroda Alsóváros központi részén

Szeged Alsóváros, Gőz utca utca
Eladó iroda, 35 m2
29 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Rókusi 2 szobás erkélyes téglalakás eladó!

Szeged Rókus, Teréz utca
Eladó tégla lakás, 52 m2
30 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Újszeged frekventált részén telek eladó!

Szeged Újszeged
Eladó telek
83 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Bejáratott étterem, panzió és rendezvényhelyszín e...

Szeged Móraváros
Eladó hotel, szálloda, 268 m2
265 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Bejáratott étterem, panzió és rendezvényhelyszín e...

Szeged Móraváros
Eladó vendéglátó, 268 m2
265 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Móra Corner új építésű lakás

Szeged Móraváros, Móra utca
Eladó tégla lakás, 46 m2
54 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Móra Corner új építésű üzlethelyiség

Szeged Móraváros, Móra utca
Eladó üzlethelyiség, 32 m2
37 973 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Móra Corner új építésű lakás

Szeged Móraváros, Móra utca
Eladó tégla lakás, 55 m2
59 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Gyálaréti zártkert faházzal eladó

Szeged Gyálarét
Eladó zárt kert, 34 m2
12 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Lakjon Szeged belvárosában!

Szeged Belváros, Füredi utca
Eladó tégla lakás, 95 m2
45 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

A híres szőregi rózsa szomszédságában

Szeged Szőreg
Eladó családi ház, 101 m2
44 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Tágas tetőtéri lakás!

Szeged Felsőváros, Róna utca
Eladó tégla lakás, 58 m2
39 850 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Bár először elzárkóztunk "ingatlanos" segítségétől, de végül nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy Ágotára bíztuk az ingatlan értékesítését. A lakás gyorsan elkelt, hála Ágota profizmusának. Sok fáradságtól kímélt meg minket, emberileg is korrekt, segítőkész, kedves, rugalmas. Köszönjük szépen a segítséget.

Szalkai Antal

Ágota kiváló szakértelmének és hozzáállásának segítségével még ebben a kissé viharos ingatlanpiaci helyzetben is sikerült körülbelül két hét alatt vevőt találnia a lakásomra. Az ő hirdetései messziről kiemelkednek a többi közül hála a profi fotóknak és leírásnak. Aki közvetítőt keres (vagy nem keres annak is) bátran ajánlom Ágotát, nem fog csalódni.

Gyarmati János

Ágota személyében a tökéletes ingatlanost találtam meg, nem véletlen, hogy ajánlás útján kerültem Hozzá. Pontos, megbízható, precíz, mindig rendelkezésre állt, minden kérdés megválaszolásában segített. Nem erőszakos, tájékozott. Szerintem a vevőm is nagyon elégedett vele, mert mindkét fél érdekeit szem előtt tartva tudott előnyös üzletet kötni számunkra. Külön erőssége, hogy rugalmas, kedves és rendkívül jó fotókat készít, melyek nagyon élethűen adják vissza az ingatlanok hangulatát. Igazán kedves, szimpatikus, nyitott üzletkötő. Köszönöm a munkáját. Janik Gabriella

Janik Gabriella

Én mint vevő voltam kapcsolatban vele abszolult segítőkész gyorsan reagál a külömböző felmerülő problémákra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mikó János

Agota nagyon profi, kedves es korrekt ingatlanos. Mindig segitokeszen valaszolt, igenyes fotokat keszitett, rugalmas volt az idopontegyeztetes kapcsan. Nyugodt szivvel ajanlom Ot, akar eladas, akar vetel eseten!

Heltai-Laczi Anett

Remek munkát végzett, gyorsan értékesítette az ingatlant. Mindig elérhető volt, és rugalmas volt a lakás megmutatását illetően is, akár este, akár hétvégén is hozott vevőjelöltet.

Kiss Csaba

Kezdettől fogva érződött a szakmai hozzáértés és a jóindulat. Folyamatosan tájékoztatva voltam az aktuális helyzetről, érdeklődőkről, így ennek megfelelően tudtam meghozni az értékesítéssel kapcsolatos döntéseimet. Köszönöm a segítséget.

Gyarmati Zsolt

Hálás vagyok,hogy megbíztam Ágotát!A profi munkája,ügymenete,segítsége nélkülözhetetlen lett volna.Bármikor kértem rugalmasan állt a rendelkezésemre.A bizalom,ami nélkül az együttműködés nem tud létrejönni azonnal kialakult.Csak ajánlani tudom Ágotát és az irodát mindenkinek a pontosság és korrektség jegyében.Köszönöm!

Bánsági Zsuzsanna

Pontos, mindenre odafigyelő, nagyon udvarias és maximálisan segítőkész. Kiváló munkát végzett az ügymenet során. Ajánlom az ő és általa a VING iroda igénybevételét ingatlan ügyek lebonyolításához. Köszönöm a munkájukat

Bakos Katalin

Ágota segített egy lakásom eladásában és egy új lakás vásárlásában. Korrekt segítőkész, mindenre odafigyelő munkatárs. Bármikor kereshettem kérdésemmel, mindig gyorsan és precízen válaszolt. Csak ajánlani tudom. Ha újra szeretnék ingatlant értékesíteni csakis rajta keresztül történne. Köszönöm Ágota!

Börcsök Róbert

Korrekt, kedves, segítőkész. Minden kérdésre, kérésre gyorsan reagált. A készített fotók szépek, igényesek. Időpontok terén is rugalmas. Ajánlom mindenkinek.

Kocsis Ádám

Ágota nagyon korrekt , profi ingatlanértékesítő. Öröm volt vele dolgozni. Szívből ajánlom eladóknak vevőknek egyaránt.

Farkasné Móra Andrea

Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

Ágota a lakáshirdetésünkre jelentkezett és ajánlotta fel segítségét az eladás lebonyolításához. Már az első megbeszélés és a lakás fényképezése során kiderült, hogy nagyon profin végzi a munkáját, ezért gondolkodás nélkül megbíztuk a lakás értékesítésével. Pár nap alatt talált vevőt és sokat segített abban, hogy az általunk elképzelt áron tudtuk értékesíteni a lakást. Egy nagyon közvetlen, a munkáját nagy pontossággal végző,megbízható ingatlanértékesítőt ismertünk meg a személyében, akit bátran ajánlunk mindenkinek. Orsolya és Zsolt

Kinneth Zsolt

Ágota egy végtelenül segítőkész ingatlanos, akire számíthatunk minden esetben. Telefonon és e-mailben is gyorsan reagált. Ha kérdésünk volt mindig tudott adni választ. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Nagy Krisztina

Az egyik legkorrektebb ingatlanos, akivel találkoztam ezidáig. Kedves, segítőkész, nem tolakodó. Problémamegoldó képessége kiemelkedő. Szívesen ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést.

Gyöngyi

Ágota tökéletes példája a legjobb értelemben vett ügyfélközpontúságnak. Hosszas, eredménytelen próbálkozás után az ő keze alatt pillanatok alatt új és jó gazdára lelt szeretett lakásunk. Külön szeretném kiemelni mindenre kiterjedő figyelmét, alaposságát, kedvességét, hozzáértését, az ügymenetet mindenben megkönnyítő és támogató hozzáállását. Érezhetően a legjobbat szerette volna kihozni mindkét fél számára -- bízvást állíthatom, ez sikerült is. Hálás köszönet minden fáradozásáért!

Bánki Mária

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Ágotára mindenben számíthattunk lakásunk kiadása során, mivel mi nem tartózkodtunk a városban, nyugodtan rábízhattuk a kulcsokat, a lakás bemutatását. Folyamatosan tájékoztatott a lehetőségekről, az érdeklődőkről, mire végül megtaláltuk az ideális bérlőt. Jó szívvel ajánlom, nagyon lelkiismeretesen, gondosan, profin végzi a munkáját.

Sonkoly Antónia

Kedves, határozott, de nem tolakodó ingatlanos, profi fényképezéssel, jó hirdetési szöveggel.2 nap alatt eladta az ingatlanom.

Komócsin György

Tisztel Ingatlan közvetítő. Ágotában egy igen odafigyelő türelmes embert ismertünk meg, olyan apró részletere is figyelt ami messzi felülmúlja a magyar ingatlanosokat. Az ő színvonala az amerikai ingatlanos luxus kategóriájában maximálisan helyt állna. Odafigyelt az eladóra és a vevőre egyaránt úgy hogy mindenki éreztette a színvonalas kiszolgálást. Örülök hogy az ő segítségével adtuk le családi házunkat. Szeged 6791 Borsika utca 12. Király

Király Rita Judit

A munkatársukkal elégedett voltam, pontos és megbízható. Bátran ajánlom másoknak is.

Bartucz Tibor