Szia Zoli! Gyorsan és gördülékenyen működött a leendő lakásunk bemutatása és ügyintézése, amiben 100%-ban partner voltál így ez óriasi segítség volt nekünk! A szakmai tapasztaltod és hozzáértésed rendkívüli, ezt tapasztaltuk személyesen és remekül koordináltad a folyamatokat! Köszönjük szépen! Üdv. Dani

Orosházi Dániel

Korábbi ismeretség útján választottuk Attilát. Maximálisan elégedettek voltunk hozzáállásával, segítőkészségével. Lelkiismeretessége, korrektsége, rátermettsége garantálta a sikeres értékesítést. Megbízható, pontos,precíz munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom Attilát, amennyiben ingatlanának értékesítését, biztos kezekben szeretné tudni! Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

Imre professzionális munkát végzett a kapcsolatfelvételtől kezdve a szerződés aláírásáig. Minden találkozáskor hajszálpontosan érkezett, a hirdetéshez készített fotók kiemelték az eladásra kínált ingatlan előnyeit, az árképzésben adott tanácsai korrektek és megalapozottak voltak, a hirdetés szövegezése is korrekt, ugyanakkor figyelemkeltő volt. Úgy gondolom, a vevő is elégedett lehetett a tájékoztatással, bemutatással, az adásvételi folyamat szervezésével. Köszönjük!

Lázár István

Minden eladónak,vevőnek ilyen ingatlanost kívánok! Szívvel,lélekkel végzi a munkáját.Felkészült,rugalmas,gyors,pontos és segítőkész. Mindent köszönünk!

Stenszky Erika

"Egy lakásvásárlás folyamatán segített végig. A lakás állapotával, valamint minden egyéb felmerülő kérdéssel kapcsolatban korrekt módon tájékoztatott. Egy munkáltatói igazolás beszerzésén kívül alig volt más dolgom - minden egyébről gondoskodott (hitelügyintéző, ügyvéd, stb). Rugalmasságával segítette az adásvétel folyamatát." Üdvözlettel, Mészáros Viktor

Mészáros Viktor

Kedves Zoltán! Fogadd szeretettel az értékelésünket. Kun Szabó Zoltán ingatlan értékesítőként kiemelten figyel mind az eladók mind pedig a vevők érdekeinek képviseletére. Empatikus, kiemelkedő szakmai tudással, tapasztalattal rendelkezik, az értékesítési folyamat minden részletére odafigyel, kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően a vevők és az eladók gyorsan egymásra találnak. Energikus, célratörő, lelkiismeretes, jó kommunikációs képességekkel rendelkezik, mindig készségesen áll az érdeklődők rendelkezésére. Ingatlanos szakemberként, szakmájának legjobbjai között van. ZP Ingatlanok csapata.

ZP Csapata

Borbás Petire mindig számíthattunk, még hetvégén is, bármi gondunk volt. Nagyon kedves és közvetlen, látszik, hogy szereti, amit csinál, és nagyon jól bánik az emberekkel, ami elengedhetetlen a sikeres ingatlan üzlethez. Nem tudjuk eléggé megköszönni azt a kitartást, amivel támogatott minket, lelket öntött belénk! Forduljatok hozzá bizalommal! Csak ajánlani tudjuk!

Nagy Attila

Ezúton szeretném megköszönni Szabó Imre segítségét és korrekt tájékoztatását az ingatlan keresés és értékesítés kapcsán. Köszönöm és ajánlom mindenkinek.

Kőszegi Erzsébet

Mi Petit egy kedves, segítőkész és lelkiismeretes emberként ismertük meg, akire bármikor számíthattunk eladóként és vevőként egyaránt! Nagyon lelkes és kitartó, mindent megtesz az ügyfelekért, és emellett nagyon emberséges! Nagyon köszönúnk mindent, és mindenkinek, aki eladni, vagy venni kíván ingatlant, forduljon hozzá bizalommal! A siker garantált!

Nagyné Jávor Krisztina

Sándor nagyon felkészült szakmai tudással rendelkezik. Az ingatlanomat 6 nap alatt értékesítette. Korrekten, folyamatosan segítette az eladás ügymenetét a kulcsátadásig. Megbízható, csak ajánlani tudom! Én nagyon köszönöm a munkáját és további sok sikert kívánok!

Borka Ida

Köszönet a jo,preciz,gyors munkáért! December elején fevettem a kapcsolatot Attilával, február közepén a pénz a számlán!!!! Nekem semmi stresszem nem volt mindent ö intézett természetesen mindig az én hozzà jàrulásommal. Attila segitsége nélkül nem nagyon boldogultam volna mert nem volt egyszerü a dolog! Még egyszer nagyon köszönöm és tovàbbi sok sikert,jo üzletet kivánok!

valeria springer

Anikó elképesztő gyorsasággal oldotta meg a lakás bérlésemet. Első perctől precíz és korrekt volt aki mindig elérhető. Becsületes és hatékony munkáját mérhetetlen kedvességgel kivitelezi. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hálásan köszönöm Anikó!

Ildikó

Nagyon korrekt megbízható ügyfélcentrikus gondolkodás csak ajánlani tudom.

Bodnár Krisztián

Több lakás adásvételén vagyok túl, de ennyire empatikus, türelmes és szakmailag kifogástalan ügyintézést még nem tapasztaltam. Csak ajánlani tudom Gábort, mert manapság ritka ez a professzionális hozzáállás az ingatlanügynökök körében. Köszönöm a segítségét, és teljes szívemből ajánlom mindenkinek.

Németh Sándor

Az én örömöm ,még nagyon friss ,de annál nagyobb! Tegnap értékesítette János az ingatlanomat ,és már az ügyvéden is túl vagyok. Egy hónapja ,egy szintén elégedett kuncsaft ajánlására kerestem meg őt ,másnap már megjelent az ingatlanomnál . Az ingatlanomról készült fényképek magukért beszéltek ..Hihetetlen gyorsasággal reagáltak a lakást keresők ,és tegnapra meglett az igazi! Egy intelligens , a szépkorúakkal is bánni tudó ,korrekt fiatalembert ismertem meg benne . Az ügyvédnél is "fogta a kezem" segített. Mindent nagyon köszönök neki ,és ajánlani fogom szeretettel másoknak is!

Marczis Zsuzsa

Első ingatlanvásárlásom kapcsán kerestem fel Gabit hitelügyintézés céljából, ajánlás után. Sok tapasztalom nem volt ilyen téren, de bizton állítom, hogy jobb emberhez nem is fordulhattam volna. Nagyon napra kész, tájékozott, kedves, és rendkívül gyors. Ahogy tapasztaltam, számára első az ügyfél elégedettsége. Mi sem bizonyítja jobban, hogy javaslatára inkább vártunk 1 hónapot, míg kedvezőbbek lettek a kamatok, így a törlesztőm havi összege nem kevéssel csökkent az első kalkulációhoz képest. Maximálisan ajánlom mindenkinek.

Bereczky Bod

Köszönet! Remek munka! Profi szakember! Csak ajánlani tudom!

Eötvös Tünde

Ezúton is megköszönjük Briginek a munkáját! Mi külföldön élünk és Ő segített mindent előkészíteni és lebonyolítani a szülői házunk értékesítésével kapcsolatban. Óriási segítség volt nekünk, maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával! Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, ha ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni.

Győri László

Parti Anikó munkája nyugalmat és alaposságot jelent. Udvariassága párosul kitartással. Képes figyelni a részletekre és a fontossági sorrendre. További sikereket kívánok neki!

Bittner Zora

Átvettem a kulcsokat, beköltöztem, minden szuper! Nagyon szépen köszönöm, hogy hozzájárultál ehhez a (számomra) nagy dologhoz. Úgy gondolom, hogy kiemelkedő tudással, hozzáállással, szorgalommal, precizitással, lelkiismerettel végzed a munkádat. Pár ingatlanossal volt dolgom az elmúlt hónapokban (ugyan vásárlói szemszögből), de belőlük is kiindulva, véleményem szerint nem te vagy az átlag, hanem jóval felette vagy! Szóval még egyszer nagyon szépen köszönök mindent!!! 🙂

Bereczky Bod