Részben már felújított családi ház

1648 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár-Kisfaludon, csendes belterületi helyen, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában található, ez a már részben felújított, eladó családi ház, hatalmas, 1061 négyzetméteres telken.

A barátságos házban egy nagy nappali, konyha, szoba és egy tágas fürdőszoba és külön WC kapott helyet. Ideális lehet 2-3 fős családok számára. Mivel betonfödémes, ezért lehetőség van akár a tetőtér beépítésre is.

Már felújításra került a konyha és a szobák is. A fűtésrendszer is új. Kombinált gázkazán látja el meleggel a radiátorokat és a melegvizet is az szolgáltatja. A nagy teljesítményű klíma az egész házat képes lehűteni és a fűtésbe is besegíthet.

A közlekedés kiváló. Buszmegálló az utca végében 8 perc sétára. Az autópálya lehajtó pedig pár kilométeren belül található. A város is pár perc alatt elérhető autóval. Parkolni a ház előtt vagy az udvaron lehetséges, de van a helye a leendő garázsnak is.
Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban