Napfényes nagypolgári ház Bátaszéken eladó

1932 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Üdvözlöm!

Kérem, nézze meg a jelen ingatlan bemutatott paramétereit, bízom benne, hogy megnyeri tetszését! Előzetesen az alábbi információkat szeretném átadni:

Eladásra kínálok egy nagypolgári házat Bátaszéken. Az ingatlan a Bajára vezető út közelében, a község főutcáján szinte közvetlenül a buszmegálló mellett található, közvetlenül a ház bejárata előtt van lehetőség parkolni is.

Az ingatlan már kívülről is szembetűnő, egyedi erkélyes kialakítással. A téglaépítésű, stabil alapokon nyugvó ház a nagypolgári otthonokra jellemző jegyeket viseli magán. Belül, tágas, napfényes terek, nagy belmagasság jellemzik, amelyek mind-mind eleganciát kölcsönöznek az épületnek.

Az utcáról belépve egy 3 m széles, 8 m hosszú kapualjba érünk, ahonnan néhány lépcső vezet a lakótérbe. Itt akár autó parkolása is megoldható.

Az ingatlan belülről szépen karbantartott, berendezett, jelen állapotában akár azonnal beköltözhető. Az ingatlan sok helyiséges, azok egymásból is nyílóak, illetve a nagy előszobából is megközelíthetőek. Az elrendezéshez kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Az ingatlan 619 m2-es telken helyezkedik el, maga az épület nagy alapterületű (113 m2-es), amelyet még kiegészít egy fedett magas terasz (14,4 m2) és egy szintén fedett 6,5 m2-es hátsó előtér. Innen egyébként megközelíthető a tetőtér is, amely a teljes ház felett bejárható. A ház kapualjából elérhető bejárat mellett található egy külön mellékhelyiség is, amely felértékelődhet, ha a nagy alapterület adta lehetőségből 2 lakás kialakítására lenne igény.
A bejárat mellett lépcsőn fel tudunk menni a tetőtéri részre, illetve ki az erkélyre (3,2 m2). A fenti terület kb. 20 m2, amely tovább növeli az alapterületet és a kialakítási lehetőségeket. Az erkélyről a főutcára nézhetünk ki.

A ház alatt szuterén található, amely szintén kellő természetes fényt kap, ízlés szerint használható. A szuterén szint 65 m2-es, a belső udvarból néhány lépcsőn lefelé érhetjük el.
További melléképület állomány (kb. 10 m2-es raktár) és kis pince található még a telken. Az 5 x 3,5 m-es garázs szintén üzembe állítható.
A telek hátsó részében egy kb. 12 x 10,5 m-es területen kertészkedhetünk, illetve kis veteményes + konyhakert kialakítása könnyen megoldható.

Az ingatlan műszakilag stabil, teljesen tégla. Jelentősebb korszerűsítés nem történt de a tulajdonosok vigyázó és gondos használata a házban tetten érhető.

Ajánlom majdnem mindenkinek, akik egyedi és szép házra vágynak, remek ingatlan lehet az ötletek megvalósítására.
Várom hívását, bármikor is tárcsázzon. Ha éppen nem tudom felvenni, mielőbb visszahívom!

Tisztelettel:
Szabó Zsolt Győző
VING
+36 20/944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban