Költségmentes, igényes, belvárosi lakás

1290 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, keresett részén, a Királyi Pál utcában eladó ez az újabb építésű, remek állapotú, tetőtéri lakás. A lakás nettó alapterülete 61 nm aminek bruttó mérete kb 70m2. A parkolás az utcán díjmentesen biztosított. A város központja néhány perces sétával elérhető.
A 2010-s építésű ingatlan nem igényel felújítást, költségmentes állapotban várja új lakóit. A klíma előkészítése megtörtént, befejezése már az új tulajdonos feladata lesz. A fűtésről és a melegvízről cirkó kazán gondoskodik. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, a beltéri ajtók pedig fából készültek. A lakótér ajtónyitásra aktiválódó riasztó rendszerrel van ellátva. A lakáshoz tartozó közös költség 10.000 Ft. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, valamint egy félszoba, tágas, világos nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba, közlekedő, wc. A nappalihoz erkély is tartozik.
Fiatal pároknak, családoknak remek lehetőség ez a lakás, főleg ha nem szeretnének a felújításokkal bajlódni!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.